Neem contact op

Voor het aanvragen van een offerte of prijsopgave voor een professionele beëdigde vertaling kun je telefonisch contact met me opnemen op nummer +39 338 1818621, of via WhatsApp, op sociale media of nog makkelijker via onderstaand formulier. Ik zal direct reageren!

Om je een offerte te kunnen doen voor een vertaling zal ik vooraf de tekst moeten inzien en hoor ik graag van je op welke termijn je de vertaling nodig hebt. Je kunt ervan op aan dat je documenten bij mij in veilige handen zijn.

Schrijf me direct een bericht:

  Je naam (verplicht)

  Je e-mailadres (verplicht)

  Telefoon

  Particulier/Bedrijf

  Waarvoor heb je de vertaling nodig? (Bijv.: civiele rechtszaak, notariële akten, aanbesteding? Leg uit voor welk doel je jouw document wilt laten vertalen)

  Voor wie is de vertaling bestemd? (Bijv.: Belastingdienst, rechtbank, notaris? Leg uit wie de vertaling zal ontvangen)

  Bijvoegen bestand

  Bijvoegen bestand 2

  Bijvoegen bestand 3

  Jouw bericht

  ©2022 Pierangelo Sassi Translations Srls unipersonale | VAT 04433190404

  Log in with your credentials

  Forgot your details?